MY Koditar Oy
 SINUA PALVELEE ..

ILOISTA JA MUKAVAA PALVELUA

MY Koditar Oy...

On kahden siskoksen perheyritys Rovaniemellä ja sen lähiympäristössä toimiva laadukas paikallinen siivous-ja kotipalvelu.

Tarjoamme luotettavaa ihmisläheistä siivous-ja kodin tukipalveluita tarpeidesi mukaan. Tavoitteenamme on edistää ja olla asiakkaan kotona asumisen tukena, jotta asiakkaalla olisi mahdollisimman tuttu ja turvallinen elämisen taso.  Siivouspalveluidemme lisäksi teemme paljon muutakin,  mikä ikinä helpottaakin arkeasi.

Palvelu voi olla myös tilapäistä, kuten majoitus kohteesi Airbnb siivous/ muuttosiivous tai jos sinulla tai läheiselläsi on juuri sillä hetkellä vaikea huolehtia kodista, niin teemme arjesta sujuvampaa, kuten pesemme pyykit, valmistamme ruoan, käymme kaupassa ja niin edelleen...

Teemme siivouksia juuri sinun tarpeidesi mukaan ja olemme joustavia kumppaneita arjessasi sinun toiveitasi kunnioittaen. 

Myös Airbnb siivouskohteissamme on 5 tähden puhtaus luokitus. Pidämme huolen majoitus kohteesi puhtaudesta/ liinavaatteista ympäri vuoden ja näin teemme siitä sinulle helpompaa hoitaa. 

Syksyllä 2020 avaamme yritykseemme myös Pesulapalvelun   asiakkaillemme, sekä liinavaate vuokrauksen. Tämä helpottaa huomattavasti yhteistykumppaneitamme, koska otamme mukaan likaiset ja tuomme tullessamme puhtaat siivouksen yhteydessä. 


Eli ei muuta kuin ottamaan yhteyttä, niin kerromme lisää ja sovimme sinun kanssasi sinulle sopivan palvelun..  

                                  

 Suurella sydämellä ja taidolla teitä palvelee...

  KATRI ,PÄIVI
     JA  RITVA