MY Koditar Oy

 SINUA PALVELEE  ..

   Iloista ja paikallista Palvelua!!

MY Koditar Oy...

On kahden siskoksen paikallinen perheyritys Rovaniemellä ja sen lähiympäristössä toimiva laadukas paikallinen siivous-ja kotipalvelu.

Tarjoamme luotettavaa ja laadukasta siivous-ja kodin tukipalveluita tarpeidesi mukaan. Teemme työtämme intohimolla ja taidolla. Tavoitteenamme on edistää asiakkaidemme hyvinvointia kodissa, että työpaikalla.


Tuemme ikäihmisten kotona asumista, jotta heillä olisi mahdollisimman tuttu ja turvallinen elämisen taso. 

Siivouspalveluidemme lisäksi teemme paljon muutakin,  mikä ikinä helpottaakin arkeasi.

Palvelu voi olla myös tilapäistä, kuten majoitus kohteesi Airbnb siivous/ muuttosiivous tai jos sinulla tai läheiselläsi on juuri sillä hetkellä vaikea huolehtia kodista, niin teemme arjesta sujuvampaa, kuten pesemme pyykit, valmistamme ruoan, käymme kaupassa ja niin edelleen...

Teemme siivouksia juuri sinun tarpeidesi mukaan ja olemme joustavia kumppaneita arjessasi sinun toiveitasi kunnioittaen. 

Myös Airbnb siivouskohteissamme on 5 tähden puhtaus luokitus. Pidämme huolen majoitus kohteesi puhtaudesta/ liinavaatteista ympäri vuoden ja näin teemme siitä sinulle helpompaa hoitaa. 

Meillä on myös pesulapalvelu.
Tämä helpottaa huomattavasti asiakkaitamme,  koska otamme mukaan likaiset ja tuomme tullessamme puhtaat siivouksen yhteydessä.  Myös matot.


Eli ei muuta kuin ottamaan yhteyttä, niin kerromme lisää ja sovimme sinun kanssasi sinulle sopivan palvelun.. 😊

                                  

 Suurella sydämellä ja taidolla teitä palvelee...

  KATRI Ja PÄIVI