MY Koditar Oy

 SINUA PALVELEE  ..

          Parasta ja paikallista                             SiivousPalvelua!!

MY Koditar Oy...

On kahden siskoksen paikallinen perheyritys Rovaniemellä ja sen lähiympäristössä toimiva laadukas paikallinen ammattitaitoinen siivous-ja kotipalvelu.

Tarjoamme luotettavaa ja laadukkaampaa siivous-ja kodin tukipalveluita tarpeidesi mukaan. 


Kohteinamme on kotitalouksia, kerrostaloja, toimistoja, ikäihmisiä, sekä teemme myös airbnb kohteita ympäri Rovaniemeä.


Palvelu voi olla myös tilapäistä, kuten ikkunanpesut, perussiivoukset tai majoitus kohteesi Airbnb siivous/ muuttosiivous tai jos sinulla tai läheiselläsi on juuri sillä hetkellä vaikea huolehtia kodista, niin teemme arjesta sujuvampaa, kuten pesemme pyykit, valmistamme ruoan, käymme kaupassa ja niin edelleen...

Teemme siivouksia juuri sinun tarpeidesi mukaan ja olemme joustavia kumppaneita arjessasi sinun toiveitasi kunnioittaen. Olemme erittäin tarkkoja, sekä ripeitä työssämme, joten varmasti olet tyytyväinen palveluumme.

Myös Airbnb siivouskohteissamme on 5 tähden puhtaus luokitus. Pidämme huolen majoitus kohteesi puhtaudesta/ liinavaatteista ympäri vuoden ja näin teemme siitä sinulle helpompaa hoitaa. 

Meillä on myös pesulapalvelu.
Tämä helpottaa huomattavasti asiakkaitamme,  koska otamme mukaan likaiset ja tuomme tullessamme puhtaat siivouksen yhteydessä.  Myös matot.


Mikäli sinäkin haluat ammattitaitoista, luootettavaa ja huolellista palvelua, niin ei muuta kuin ottamaan yhteyttä, niin kerromme lisää ja sovimme sinun kanssasi sinulle sopivan palvelun.. 😊

Voit  myös laittaa suoraan viestiä nymeroon 

040 8650154

                                  

 Suurella sydämellä ja ammattitaidolla teitä palvelee...

  KATRI Ja PÄIVI